Friday, April 2, 2010

NONI PATI AJAIB - ENZIM FEDNONI


ENZIM FED.NONI (Botol Besar 60ml)

Harga Dicadangkan : RM 150.00 (PERCUMA Keahlian Classic) *tidak termasuk pos
Kandungan : 100% Pati Mengkudu Tulen (100% Pure Noni Leaven) diekstrak menggunakan kaedah anti-graviti, pensterilan menggunakan mesin tekanan tinggi, didalam botol anti-UV light kedap udara. Rasanya masam dan sedikit menyengat.


>>> NITRIC OXIDE FORMULA<<<
Pati Mengkudu tulen PERTAMA di dunia (Bukan jus yang dicampur gula, perisa, pengawet, jus buah-buahan lain), teknologi yang hanya terdapat di 2 negara dunia, tidak dapat ditiru produk imitasi.


ENZIM FED.NONI (Botol Kecil 10ml)

Harga Dicadangkan : RM 40.00 per botol /
RM 150.00 bagi 5 botol (PERCUMA Keahlian Classic) *tidak termasuk pos
Kandungan : -Sama seperti diatas-
Sebotol noni pati ajaib (10ml) bersamaan ekstrak dari 30 biji buah mengkudu.
Cara Penggunaan : Dititis 2-3 titik bawah lidah semasa perut kosong, jarakkan 30minit ke 1jam sebelum mengambil makanan (2 kali sehari - bangun tidur dan sebelum tidur)
Lain-lain : Jangan menghisap rokok, minum kopi/teh/nescafe/minuman berkafein dalam 2jam selepas diambil noni pati ajaib. Ubat doktor boleh diambil dalam lingkungan 1jam sebelum/selepas mengambil noni pati ajaib.
(* Jangan hentikan pengambilan ubat doktor kerana ini adalah supplemen tambahan. Kesannya terbukti menambahkan keberkesanan penyerapan ubat. Kebiasaannya doktor akan mengurangkan dos ubat secara beransur-ansur selepas menggunakan noni pati ajaib)